Tatiana van Rijswijk

Founder/Directeur Innervida

Tatiana van Rijswijk

Waarom mensen doen wat ze doen en niet doen wat in de potentie aanwezig is. Dat is waar mijn passie voor ontplooiing van mensen begon. Een zaterdagbaantje in een chique dameskapsalon, omdat ik een paarse puch maxi wilde kopen, legde voor mij de fundering. In die kapsalon met deftige dames ontstond mijn passie naar wat mensen beweegt. Het trainersvak leerde ik al op 19 jarige leeftijd na een carriere in het “mensenvak” was het in 2000 tijd om Innervida op te richten. Werken vanuit de filosofie van Human Experience, Circulair Leiderschap, Jung, NLP, TA, en o.a. Deep Democracy vormt de basis. Belangrijke normen en waarden voor mij zijn dan ook: gelijkwaardigheid, oprechte aandacht, verbinding, maar ook afspraak is afspraak en niet te vergeten, de klant is koning.

Als internationaal gecertificeerd Trainer en coach, geaccrediteerd en gecertificeerd ACTor, assessor, therapeut en dertig jaar ervaring in dit mooie vak, houd ik mij als eigenaar en founder van Innervida nog steeds dagelijks inhoudelijk bezig met mijn vak.

Ik er geloof heilig in dat ieder mens binnen de context van zijn woon-werk-technologische- en leef wereld de beste versie van zichzelf mag zijn. Dat is mijn passie, dat is waarom ik mijn bed uitkom, dat is Human Experience. Dat ik dagelijks hieraan mag bijdragen maakt dat ik de mooiste job ter wereld heb!

Bekijk voor al haar opleidingen, trainingen en actuele CV het LinkedIn-profiel van Tatiana van Rijswijk of kijk op Innervida.nl