13.00 - 13.30
Check-in en ontvangst

13.30
Opening

De human experience-benadering is de toekomst. Tatiana van Rijswijk (directeur Innervida) gelooft hier heilig in en vertelt je waarom.

13.45
Inclusieve samenleving

Innervida streeft naar een wereld waar samen de norm is en delen normaal. De opbrengst van het symposium gaat daarom naar twee goede doelen: Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam en Stichting Vrienden van City Kids. Natasja Jongenotter en Maritza Russel vertellen over het belang van een inclusieve samenleving.

13.55
Human Experience

Zijn mens, organisatie en technologie een schadelijk trio of biedt het ons juist een succesvolle toekomst? Filosoof en keynote speaker Stefan Buijsman neemt je op toegankelijke wijze mee in de wereld van kunstmatige intelligentie. Wat zijn de pluspunten en welke valkuilen liggen er op de loer?

14.00
Mens en technologie

Ellen Lastdrager (TNO) en Stefan Buijsman over wat de impact van de versnelde technologische ontwikkelingen is op jou als mens. Welke technologische ontwikkelingen van nu zijn realiteit over 10 jaar?

14.15
Mens en organisatie

De human experience-benadering maakt dat organisaties steeds menselijker worden. Miriam Notten (directeur en netwerkexpert), Eduard Baas (onderzoeker) en Tatiana van Rijswijk over organisaties van nu op weg naar de menselijke organisaties van de toekomst.

14:45 Pauze

15.00
Mens en organisatie

Van betekenis zijn voor mens, cultuur of natuur, dat is de kern van de activiteiten van het toonaangevende foodservicebedrijf Hutten. Bob Hutten is pionier op het gebied van werkgeluk. Over waarom hij werknemers samenwerkers noemt en over zijn bijzondere visie.

15.10
Mens, organisatie en technologie

Peter Blange (directeur Rotterdam Topsport en voormalig olympisch kampioen) en Evert Leideman (Directeur deltaWonen). Persoonlijkheden die net even iets voor de troepen uitlopen. Over topsport, innovatie, geluk en zingeving op de werkvloer.

15.30 - Recap en vragenrondje

15.40
Beleef het met muziek

Trompettist en keynote speaker Andre Heuvelman verbindt mensen door muziek. Beleef het zelf.

15.50 - Afsluiting