Pauline de Wilde

Dagvoorzitter, presentatrice en spreker over LEF

Pauline de Wilde

Pauline wilde als klein meisje al het podium op en schreef dus al vroeg haar eigen musicals. Op haar 25e lag de wereld aan haar voeten. Als net afgestudeerd econoom kreeg ze de kans om naar Seattle USA te vertrekken en daar aan het werk te gaan als actrice. In het kader van ‘ik heb niks te verliezen’ heeft zij haar droom nagejaagd en is ze in plaats van econoom, actrice geworden.

Al snel werd voor haar duidelijk dat ze dit podium niet meer af zou gaan. Na diverse tv-programma’s voor met name RTL4, heeft zij nu haar ideale combinatie gevonden: dagvoorzitter met LEF.

Tijdens online en live congressen heeft zij als doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren. Het leven is geen generale repetitie, it happens right now. En als je doet waar je van houdt, wat bij jóu past dan wandel je ook in tijden dat het pittig is veel lichter door het leven. Die boodschap probeert ze in elk zakelijk event, of het nu voor de leden van Achmea, de medewerkers van de ING, mee te geven. Nu is de tijd om jezelf te laten zien en horen, de wereld zit op jou te wachten.

Als dagvoorzitter van grote congressen maakt Pauline vaak mee dat de opdrachtgever het liefst wil dat de medewerkers de dag na het congres direct ander gedrag vertonen: “Helaas werkt dat niet zo. Mensen willen wel veranderen, maar willen niet veranderd worden. Intrinsieke motivatie is waar het om gaat. En dat creëer je alleen door zelf de eerste stap te zetten en te ervaren wat er gebeurt. Het mooie van een stap zetten is dat er altijd een resultaat volgt, of het nu direct het gewenste resultaat is of niet, je komt ermee in de flow.”

“Daarom ben ik ook zo trots dat ik de online dagvoorzitter mag zijn op 19 november en samen met mooie inspiratoren ervoor mag zorgen dat we een human experience gaan beleven. Ik hoop je te ontmoeten en samen in gesprek te gaan waar het echt omdraait, nu en in de toekomst.”

Bekijk voor al haar opleidingen, trainingen en actuele CV het LinkedIn-profiel van Pauline de Wilde of kijk op Paulinedewilde.nl