Natasja Jongenotter

Manager Stichting Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Natasja Jongenotter

Natasja Jongenotter is een in 1973 geboren Rotterdamse met het hart op de juiste plek. Na de lagere en middelbare school gaan is zij gaan werken in de zorg. Vanuit de rol leerling ziekenverzorgende is zij doorgegroeid naar leidinggevende op verschillende niveaus. In haar rol als leidinggevende heeft zij altijd oor en oog voor de medewerker en hun kwaliteiten gehad. Door mensen de kans te geven om deze kwaliteiten optimaal te gebruiken heeft zij mogen bijdragen aan het ontwikkelen van menig individu en team.

Na een lange carrière in een veranderende zorgomgeving wist zij dat ze iets anders wilde doen: écht maatschappelijk het verschil maken. Als manager van de stichting Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam doet zij dat nu: “Ik help mensen door zelf geholpen te worden met de stichting. Samen maken we de wereld een beetje mooier”. Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam is één van de twee goede doelen waarnaar de opbrengst van het symposium toe gaat. Lees hier meer over het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

Natasja over haar relatie met Human Experience: “Als mens kijk ik altijd verder dan het masker dat de mensen om mij heen op hebben. Ik probeer de lichaamstaal en de gesproken taal met elkaar te verbinden en vanuit die informatie verbinding te maken met anderen om mij heen. Ik geloof er oprecht in dat we door verbinding te maken we een mooiere wereld krijgen. Samen delen en samen verantwoordelijkheid nemen voor onze wereld maar ook voor onze medemens maakt dat we gelukkiger worden”.

Bekijk voor al haar opleidingen, trainingen en actuele CV het LinkedIn-profiel van Natasja Jongenotter.