Het online human experience symposium

Tijdens het Mens 2030 symposium krijg jij handvatten om met human experience jezelf, je team en je organisatie klaar te maken voor het jaar 2030. Gedurende een interactieve middag laten wij je zien, horen en ervaren hoe de menselijke organisatie van de toekomst eruitziet. Je raakt geïnspireerd door topsprekers die al werken met human experience-management.

Wanneer?

Nov19

Donderdag 19 november 2020 van 13.30 tot 16.00 uur,
check-in vanaf 13.00 uur

Waar?

Digitaal, gewoon vanuit huis of kantoor. Maar let op, dit is geen evenement waar je passief of met een half oor naar kunt luisteren. Wij zorgen ervoor dat jij actief meedoet. Dat gaat vanzelf.

De huidige situatie vraagt om een visie op de toekomst

Het jaar 2020 gaat de boeken in als een bijzonder jaar. Corona laat een grote en blijvende indruk achter. Bedrijven en organisaties zijn door de crisis vooral bezig met de problemen van vandaag. Begrijpelijk en verklaarbaar, maar we moeten vooruitkijken. Juist nú hebben organisaties behoefte aan duidelijk leiderschap. Een toekomstvisie waarin de mens centraal staat en de versnelde technologische ontwikkeling omarmt. Dit vraagt proactiviteit en initiatief van jou als ondernemer, manager of directeur. Hoe pak je dit aan? Hoe maak je jouw organisatie toekomst-proof?

Human experience is actueler dan ooit

Je haalt meer uit je mensen wanneer je hen in al hun facetten kunt zien. Mensen zijn nooit alleen werknemers, zij zijn ook ouder, kind, partner, vriend, opa of buurvrouw. Al deze rollen bepalen hoe zij hun werk ervaren en wat zij laten zien in het team of de organisatie. Wij nemen in ons onderzoek de woon-, werk-, technologische- en leefomgeving als context mee. Met als resultaat dat mensen zich gezien en gehoord voelen, beter presteren en de kwaliteit van het werk toeneemt. Dit noemen wij de human experience-benadering.

Human experience in de praktijk

Wij vinden dat organisaties in de toekomst menselijker moeten worden. Dat betekent dat je de mens ook werkelijk centraal stelt in de organisatie. Positief geobsedeerd zijn door alle menselijke elementen, proactief inspelen op menselijke behoeften, authentiek zijn en daardoor authentiek werken. Zo creëer je werkelijk impact.

Opbrengst symposium naar het goede doel

Wij streven naar een inclusieve samenleving waar samen de norm is en delen normaal. Daarom doneren wij de opbrengst van dit symposium aan twee goede doelen, die goed bij ons passen en onze visie op de wereld delen. Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam en Stichting Vrienden van City Kids.

Niet goed, geld terug!

Wij weten dat jij een overvolle agenda hebt en de hele dag door keuzes moet maken. Wij zijn er ook van overtuigd dat jij iets aan het Mens 2030 symposium hebt. Daarom zeggen we: ben jij achteraf niet tevreden? Dan krijg je direct het inschrijfbedrag terug. Onze goede doelen ondervinden daar geen nadeel van, want die ontvangen de opbrengst sowieso.

Praktisch

Donderdag 19 november 2020 van 13.30 tot 16.00 uur, check-in vanaf 13.00 uur

Locatie: Digitaal, gewoon vanuit huis of kantoor. Maar let op, dit is geen evenement waar je passief of met een half oor naar kunt luisteren. Wij zorgen ervoor dat jij actief meedoet. Dat gaat vanzelf.

Kosten: €55,- exclusief BTW. Hier zit een goodiebag met o.a. het Ontplooiingsspel (t.w.v. €35,-) bij inbegrepen.

 

Voor wie?

Voor de nieuwsgierige leiders van de toekomst, zoals managers, directeuren en ondernemers, die willen weten wat er nodig is om hun inclusieve organisatie klaar te maken voor het jaar 2030.

  • Je wilt weten wat de nieuwe organisatiefilosofie human experience eigenlijk is;
  • Je bent benieuwd naar de topsprekers en hoe zij human experience in hun organisatie hebben geïmplementeerd;
  • Je bent nieuwsgierig naar de praktische handvatten om human experience management in jouw organisatie te implementeren;
  • Je hebt zin in een inspirerende middag met de mogelijkheid tot opdoen van nieuwe en bijzondere ervaringen;
  • Je wilt weten hoe human experience kan bijdragen aan een inclusieve samenleving.

De inspiratoren

Met als topsprekers o.a., keynote speaker en filosoof dr. Stefan Buijsman; directeur Rotterdam Topsport en oud-olympisch sporter Peter Blangé; DGA Hutten, Bob Hutten; managing director traffic and transport TNO Ellen Lastdrager en dagvoorzitter Pauline de Wilde. De 1.5 mt maestro zorgt voor vermaak, Capriole Coffee voor het interactieve koffie moment, Andre Heuvelman voor een indrukwekkende muzikale afsluiting.

Over Innervida

Innervida is een strategisch adviesbureau op het gebied van human experience-diensten. We zijn een team van psychologen, sociologen, therapeuten, consultants, coachen en trainers dat interdisciplinair samenwerkt. Onze expertise en ervaring is weliswaar divers, toch we delen de gezamenlijke passie voor de mens. Al meer dan 20 jaar werken we nauw met je samen om jouw persoonlijke ambitie voor jou als mens of de professionele ambitie van je team en organisatie waar te maken.

Meer over Innervida