Ellen Lastdrager

Managing Director Unit Traffic & Transport TNO

Ellen Lastdrager

Ellen Lastdrager is sinds januari 2018 Managing Director Traffic & Transport bij TNO. Ellen bekleedde eerder een aantal directiefuncties; onder meer als partner/directeur bij Twynstra Gudde Mobiliteit en Infrastructuur BV, als directeur commercie bij NS Reizigers (in deze periode trad zij op als hoofdonderhandelaar namens verschillende Nederlandse openbaarvervoersbedrijven bij de aanschaf van het Nederlandse OV-chipkaartsysteem). Ook was zij actief bij Smit Internationale NV, in meerdere directie functies o.a. in het kader van internationaal contractmanagement als directeur Strategie en gedetacheerd Directeur van de branchevereniging IRO.

Bij TNO houdt Ellen zich bezig met (maatschappelijke) vraagstukken in de logistieke sector rond veiligheid, duurzaamheid en effici├źntie op de weg.

Ellen onderstreept hoe belangrijk het is om een mensgerichte organisatie te zijn. Ook nu, tijdens de coronacrisis, weet ze hoe belangrijk het is om het contact en de verbinding te blijven opzoeken met de medewerkers. In een tijd van snelle technologische verandering is dat niet makkelijk, maar wel heel goed mogelijk. Zeker als je als organisatie de mens centraal bijft stellen.

Bekijk voor al haar opleidingen en actuele CV het LinkedIn-profiel van Elles Lastdrager