Eduard Baas

Researcher Centrum voor Belevingspsychologie

Eduard Baas

Een aangeboren nieuwsgierigheid naar de mens, heeft Eduard Baas gebracht op het pad van onderzoek naar de menselijke psyche. Een eveneens aangeboren eigenwijsheid dreef hem daarom niet naar gedragspsychologie of sociale wetenschappen, maar meer naar de rebelse kant van psychologie: de onbewuste aansturing. Dit is nog steeds zijn passie.

Deze zoektocht heeft hem al veel opgeleverd: een nieuw instrument om onbewuste patronen te meten (ACT), de nieuwe Human Being Management (HBM) filosofie gebaseerd op het ontdekken van onbewuste talenten, waardoor organisaties beter functionerende medewerkers krijgen en een nieuwe wetenschappelijk onderbouwde Burn-out filosofie zijn enkele van zijn ontdekkingen.

Wat Eduard betreft is zijn ontdekkingstocht nog niet ten einde: “Sterker nog, wellicht sta ik, 68 jaar oud, nog slechts aan het begin”. Graag neemt Eduard anderen mee in deze reis door het onbewuste, met als doel dat er een vonkje van bewustwording overslaat waardoor het leven nog waardevoller wordt om geleefd te worden”.

Bekijk voor al zijn opleidingen, trainingen en actuele CV het LinkedIn-profiel van Eduard Baas.